Oldalak

2008. december 14., vasárnap

Pályázat

Még szeptemberben lett kiírva egy pályázat kollégiumok számára, melynek keretében a kollégiumok 3 dologra pályázhattak: tanulmányokat segítő berendezések, tárgyak, tanfolyamok..; kollégiumi mentor rendszer kialakítása; illetve egészséges életmóddal kapcsolatos dolgok.
Mi is elgondolkodtunk, hogy mi mire pályázhatnánk.
Kollégiumi mentor nálunk van, több felesleges, ezért erre nem tudtunk pályázni.
Az egészséges életmódon belül felmerült személyi tréner heti rendszerességgel való idehívása, illetve kollégiumi szauna létrehozása, de ezeket a későbbi megszervezés nehézségei miatt elvetettük (a szaunánál tűzvédelmi okok is közrejátszottak).
Viszont a tanulmányokkal foglalkozó pontot megragadtuk. Végül is sikerült 3800000 Ft-ot nyerni rajta, ami az alábbiakra lesz fordítva:
- egy új számítógépes terem létrehozása a mostani 4. emeleti tanuló helyén 12+1 db igen jó számítógéppel, projectorral. A tanuló szoba pedig elköltözik, hogy hová, még nem merem leírni, mert sok mindentől függ, de megijedni nem kell, eltűnni nem fog.
- 12 tanfolyamot írtunk össze, melyek igen széles rétűek: excel, delphi, c++, ansys, fluent, solid edge, catia, i-deas, matlab, mathcad...

Nem tudni még, hogy a pénz mikor fog megérkezni hozzánk, de az biztos, hogy április végéig el kell költeni, szóval remélhetőleg jövő ősztől tele leszünk mindenféle tanfolyamokkal itt helyben.

Nincsenek megjegyzések: