Oldalak

2008. február 4., hétfő

Tavaszi programajánló

A hamarosan kezdődő tavaszi félévben sem maradtok programok nélkül. Íme néhány, a teljesség igénye nélkül. Remélem sokatokkal találkozunk majd!

Az első két rendezvényünk feb. 13-án lesz. Nevezetesen egy tájékoztató este a BME-n igénybevehető külföldi ösztöndíjakról, lehetőségekről. Részletesen program a honlapunkon. Ez körübelül 20 óráig fog tartani, szóval még lesz elég időtök, hogy átérjetek a városligetbe, ahol is fél 9, 9 körül kezdődik majd a Jeges-est, amit három másik karral közösen szervezünk. Jegyeket a Hallgatói Irodában vehettek majd, illetve lesz lehetőség kedvezményes korcsolya bérlésre is, korlátozott számban. Részletekért figyeljétek a hirdetőket is.

A második héten sem maradtok rendezvény nélkül, ugyanis feb. 21-én csütön lesz egy kis bemelegítő Flekken party a BGK Dísztermében. Ital, étel, zene és egy meglepetés vendég, aki mindenki arcára mosolyt csal majd.

Gondolom sokan várjátok már a Karinapokat. Lehet szervezni a csapatokat, idén sem marad el! Az időpont előreláthatólag a 8. és 9. hét. Részletek hamarosan!

Reméljük ezekkel a rendezvényekkel színesíteni tudjuk majd a félévet. Már csak annyi kell, hogy eljöjjetek és érezzétek jól magatokat!

Nincsenek megjegyzések: