Oldalak

2007. december 28., péntek

Mellék szakirány választási és BSc szakirány választási fórum

Sziasztok!
Most írok először a blogra, tudom megkéstem nem kicsit, de sajnos a Zh-k nagyon megszorítottak, és nem volt időm, aztán meg amilyen feledékeny vagyok…A (közel)múltban két fórum is megrendezésre került: az egyik az egyetemi képzésben részt vevők számára a Mellék szakirány választási fórum, a másik pedig a BSc-seknek a Szakirány választási fórum.A Mellék szakirányos fórum hasonlóképpen zajlott le, mint az eddigi években: az egyes tanszékek képviselői röviden vagy valamivel hosszabban bemutatták az általuk indított mellék szakirányokat. Azt gondolom, mindenképpen hasznos volt az ott lévőknek, remélem döntésükhöz sikerült a lehető legtöbb információval szolgálni.
A BSc-s fórum már más tészta volt, ez idén került először megrendezésre. Sajnos sokszor nem tudtam, hogy kivel is kéne beszélnem, és miről, és igazából csak egy-két nappal a fórum előtt kezdett derengeni, hogy igazából hogyan is kellett volna csinálni. Ettől függetlenül szerintem nagyon jóra sikerült, mivel az elején kaphattunk egy átfogó képet arról, hogy mi is vár ránk a szakválasztás után, aztán pedig minden szakirányról egy kis ízelítőt.
A két fórumon kivetített előadások ppt-jét szeretném még január első hetében feltenni a honlapra, hogy elérhetők legyenek azok számára is, akik nem tudtak eljönni.

Nincsenek megjegyzések: