Oldalak

2008. január 11., péntek

Vizsgaidőszakban is...

Sziasztok!
Nos elég régóta nem írtunk semmit, ezért most én betöltök pár sort. Megkezdődött az új év, tart még a vizsgaidőszak. Időnk "mint a tenger", gondolom hasonlóan jól telnek mindenkinek a napok. Mint látható volt a HK weboldalán, kiadták a rektori utasítást fizetési kötelezettségeinkről, lassan megkezdődik a szociális ösztöndíj pályázatok beadása, kollégiumi igénylés is elkezdődik, vannak új sporteszközök a koleszban, új OHV van, lesz majd TVSZ módosítás, a BGK-ban új sütők vannak, dolgozunk a honlapon, hogy szebb és jobb legyen, lesz még itt Tanulmányi Ügyrend, Pénzügyi Ügyrend, TJSZ változás is hamarosan... húúúú (És én még szigorlatozom is...)

Akartam még arról is írni, hogy NINCSEN PORSZÍVÓ a kollégiumban. Én úgy tudom elromlott ami van. A Kollégiumok Osztály azt mondta, hogy most nincs pénz újat venni, illetve megjavítani a porszívót. Ez baj, mert aztán meg csodálkozunk, hogy jönnek a csótányok...
Problémázott rajta a HK is egy darabig, aztán úgy döntöttünk, hogy beszerzünk a kollégistáknak porszívót, hogy addig is, amíg a kollégiumok osztálynak megjön a pénze, tudjanak a hallgatók szívni. :)

Persze mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem romlana el... UGYE?! Mert ha ki lenne ürítve a porzsák, akkor nem égne le az a gép és még szívna is valamit. Hát ez már csak ilyen. De hát ürítéskor meg ugye porzik, meg hát miért pont én ürítsem, amikor más porszívozott vele előtte, szóval nem egyszerű dolog ez.
Vajon megoldást jelentene az, ha porzsák nélküli lenne a porszívó és csak ürítés után lehetne visszavinni? A portás így már látni fogja, hogy ki van-e ürítve, meg egy műanyag dobozt mégis könnyebb űríteni, mint egy szövetzsákot.
Remélem ha új porszívó lesz mindenki örömét leli benne és úgy fog rá vigyázni, mint a sajátjára (bár nekem mindig azt tanították, hogy a máséra jobban kell vigyázni, mint a sajátomra).
Majd egyszer lehet írok a WC kefe, WC ülőke, a WC lehúzó, vagyis a Toálett helyes használatáról is. :)

Tehát ami a lényeg, hamarosan az új tűzhelyek után, új porszívóval is bővül a kollégiumi "háztartás", valamint a Z. épületi könyvtárban bővült a kínálat és most már megtalálhatók a Kalkulusok is a BSc-s hallgatóknak.

A maradék vizsgákra sok sikert, utána meg jó szórakozást és pihenést kívánok mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: