Oldalak

2008. január 22., kedd

TÖLTS OHV-t ! ! !

Ahogy korábban már szó volt róla, megújult az Oktatás Hallgatói Véleményezése!
Sokakban felmerülhet a kérdés (fel is szokott, ezért hozom szóba), hogy ha már a neptunon kell kitölteni, akkor vajon megmarad-e az anonimitás. Természetesen IGEN! Senkinek nem kell aggódnia attól, hogy bármi módon hátrány éri emiatt.
Néhány gondolat, hogy miért érdemes kitölteni az OHV-t:
  1. Visszajelzést adsz az oktatóknak, hogy milyen munkát végeznek!
  2. Támpontot adsz a hallgatótársaidnak, hogy tanárválasztás esetén (természetesen ez csak abban az esetben érvényesül, ha van több kurzus, különböző oktatókkal és ha elég szemfüles a hallgató) a legjobb oktatót válassza ki.
  3. Érdemes szöveges véleményt is adni, hogy azok az oktatók, akiknek fontos a hallgatók véleménye, elolvashassák. Számukra ez adja a legtöbb információt, hogy mit csinálnak rosszul és mit jól.
  4. Pár perc alatt megvan, hisz az új kérdőív alig pár kérdésből áll (7), és a kérdések egyértelműek és könnyű őket megválaszolni.
  5. Otthon elektronikusan kitöltheted.
  6. Teljesen anoním nyilváníthatsz véleményt (természetesen a szöveges vélemények is azok).
  7. Te osztályozhatod le az oktatód munkáját.
  8. Reményeink szerint hosszú távon pozitív változást eredményez. Minek következményeképpen javul a szinvonal és a te diplomád is többet ér majd.
  9. Végül de nem utolsó sorban, idén is értékes nyereményeket sorsolnak ki a véleményezők között! (laptop, ajándékutalvány)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de remélem ez is elég meggyőző volt. :)

Ne feledjétek, a jó vélemény elismerést, a rossz vélemény a megelégedettség hiányát okozza. Az ember teljesítményét pedig motiválja a megbecsülés és az elismerés iránti szükséglete.

Nincsenek megjegyzések: