Oldalak

2008. október 3., péntek

Miért éppen Stand-up?

Az ősz általában a tradícionális közösségi programokkal telik (Szakestélyek, Kolinapok, Csatabárdásás, Gólyabál), amelyek 1-2 napra koncentrálnak és viszonylag tömörek (2-6 órán keresztül tartanak), de az emberek nem jönnek össze úgy, mint ahogyan tavasszal a Kari Napok miatt, amikor már hetekkel előtte együtt dolgoznak és kialakul a csapat. Elmozdulnak a gép elől, lekapcsolódnak a netről, és beszélgetnek szórakoznak együtt egy cél érdekében.
Persze az Egyetemi Napok összehozza a Kart, (itt is gratulálok a csapatnak, hogy megvédte a kupát), de utána nincs folytatás.
Ritka olyan eseményt teremteni, ami miatt nem csak a kollégiumban lakók, hanem a pestiek és a kolin kívüliek is egy helyre csődülnek.
Egész nyáron mocorgott bennem a gondolat, hogy a stand-up a Kari Napokon Kőhalm Zolival és előtte Maksa Zolival nagy sikert aratott, tehát igény az volna rá.
Az őszi félév szorgalmi időszaka alkalmasnak tűnt a rendszeres fellépésekre, amellyel a közönség tervezni tud, s a kacagás mellé jól esik egy laza vacsi is. Az egész pedig nem tart tovább 2 óránál, amit egy másnapi zh, vagy egy beadandó házi miatt nem kell kihagyni.

1 megjegyzés:

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.