Oldalak

2008. október 27., hétfő

Nyílvános Kari ZH Naptár

Nagyjából egy éve működik karunkon egy ZH naptár, mely a Google Naptár alapjain működik és tartalmazza mindazokat a zárthelyi időpontokat és helyszíneket, amelyekről tudomásunk van.
Eddigiekben úgy működött a naptár, hogy az oktatási felelősünk minden ZH-t felvitt a naptárba, melyekről tudomást szerzett, akár tanszékek által, akár e-mailek útján. (oktatas@kozlekkar.hu -ra küldött levél, mely tartalmazza a képzés nevét (BSc, MSc, osztatlan), tantárgy nevét, ZH időpontját, helyét és esetleges csoportbeosztását).
Amennyiben rendelkezel saját Google Naptárral, úgy lehetőség van arra is, hogy saját naptáradba integráld a nyilvános ZH naptárat, vagy azok egyes eseményeit (ZH időpontok). Sőt a saját naptáradban lévő ZH-ra "meghívhatod a ZH Naptárat" is, így később szerepelhet a közös naptárban is a ZH időpontja. Ez gördülékenyebbé és gyorsabbá teszi az időpontok felvitelét a kalendárba. Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel kérd a naptár megosztását számodra. (Google Calendaron belül, vagy Google Mail-es cím elküldésével az oktatas@kozlekkar.hu-ra.

Nincsenek megjegyzések: